Maksu

Maksu

Ostavaatteita toivovat, että voit ostaa kaikki suosikkielementit verkossa nopeasti ja helposti. Siksi sinun täytyy ostaa jokin seuraavista maksutavoista:

PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover

On suositeltavaa maksaa PayPalin kautta. Kun olet valinnut tämän maksutavan ratkaisusivulla, sivu siirtyy PayPalin verkkosivustoon ja klikkaa "Kirjaudu sisään" nähdäksesi laskutustiedot, napsauta "maksa nyt", kun olet vahvistanut oikeellisuuden. Sitten tapahtuma on valmis.
  
Jos olet tilannut tilauksen, mutta haluat muuttaa tai peruuttaa tilauksesi, ota meihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista, koska tilaus siirtyy nopeasti varastoomme. Teemme parhaamme tekemällä muutoksia, mutta emme voi antaa mitään takuita, koska tilaus on ehkä käsitelty. Tässä tapauksessa sinun on ehkä odotettava, kunnes saat tilauksen ja noudata tavanomaisia ​​palauttamismenettelyjä. Lisätietoja tästä löydät ohjekeskuksessamme.

Jos lähettämäsi sijainti ei vastaa laskutusosoitettasi, tilauksesi voi olla jäädytetty ja viivästynyt suojauksen vahvistamiseksi. Ostavaatteita ei ole vastuussa tästä mahdollisesti aiheutuvista viivästyksistä.

Asiakkaidemme luottamuksen ansiosta ammattitaitoinen tiimi on ollut sinun palveluksessasi.