Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Keräämme asiakkaidemme tietoja parantaaksemme ostokokemustasi. Tämä tietosuojakäytäntö auttaa sinua ymmärtämään tietoja, joita keräät myymälästä tai verkkosivustoltamme, miten käytämme ja jaamme sitä, sekä tietosuojamme. Tämä tietosuojalausunto koskee tietoja, jotka on kerätty mistä tahansa myymälästämme ja verkkosivustoistamme.

Keräämämme tiedot
Keräämme navigointiinformaatiota, kun jokainen kävijä käyttää verkkosivustoamme. Ei-yksilöitävissä olevia tietoja voidaan kerätä navigointitietojen keruuprosessin aikana. Navigointi-informaatiot kertovat kävijöille verkkosivustomme käytöstä, mukaan lukien suosituimman sivuston alueen tai viimeisen kerran, kun vierailimme verkkosivustossamme. Se kertoo myös verkkosivustojemme ja palveluiden teknisestä tehokkuudesta. Navigointiin liittyvien tietojen avulla voimme ymmärtää kävijän kokemuksia kaupassamme ja parantaa sitä tunnistamalla ja tarjoamalla enemmän ominaisuuksia, palveluja ja tuotteita, joita vierailijat haluavat.

Henkilökohtaisia ​​tietoja
Kun luot tilin tai päivität tilin, rekisteröidyt myymäläpalkkio-ohjelmalle tai hallinnoit palkintotiliäsi, luodut toivelistan, rekisteröinnit tai hallinnoit tekstimuistutuksia, voimme pyytää sinua antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, tallentamaan tilauksia, osallistumaan kilpailuihin tai arvontoihin, ja osallistua kyselyyn, osta verkossa, tarkista tilauksen tila tai katso tilaushistoria, anna kommentteja tuotteistamme, osta ja lähetä lahjakortteja tai eGift-kortteja, etsi tuote-sivuja tuotteistamme tai kerro tietoa kengän mieltymyksistäsi. Kerättyihin tietoihin kuuluvat nimi, osoite, sähköpostiosoite, vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite, tallentaa palkkionumero, tilaustiedot, puhelinnumero, luotto- tai maksukorttitiedot, syntymäaika ja päivämäärä, kommentit tuotteistasi, tallennetut haut, suosituimmat tuotemerkit, viestit tai muistutukset, jotka luot.

Keräämämme henkilökohtaisten tietojen käyttö
    Verkossa kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
    Tarjoa tilaamasi tuotteet, täytä luottamasi pyynnöt ja käsittele palautuksesi tai vaihdon.
    Ymmärtää tarpeesi ja mieltymykset, mahdollisesti kyselyjen, tuotearvioiden tai evästeiden avulla.
    Kehitä, markkinoi ja myy tuotteita ja palveluita ja räätälöi kokemuksesi verkkosivuillesi kiinnostuksenne mukaan.
    Jos tilaus tai toimitus on vaikea, ota yhteyttä sinuun tai tuotteen vastaanottajaan.
    Hallitse ja kehitä liiketoimintaa ja toimintaa, hallinnoi tilejä, kerää ja käsittele maksuja.
    Vastaa kyselyynne.
    Lähetä päivityksiä kauppiaillemme palkitsemisohjelmista, palkinnoista ja tuotteistamme, kampanjoistamme ja tapahtumista
    Tarjoa tietoja eri viestintäkanavien kautta, joita annat meille tuotteistamme tai verkkosivustoihimme, mukaan lukien kun kirjaudut tilille, rekisteröidä palkkion tai ostoksen, lisätään sähköpostiosoitteeseen tai asiakaspuhelimelle ja sähköpostin markkinointiluetteloon ostos.

Myymälämme voi olla mukana tietyissä etuyhteydettömissä yrityksissä, jotka linkittävät sinut verkkosivustoosi, mikä voi sisältää ostosten tunnustamisen meiltä. Voimme jakaa henkilökohtaisesti tunnistamasi tiedot, jotka keräämme sinusta kolmansilta osapuolilta, jotka linkittävät verkkosivustoomme. Sinun on oltava tietoinen siitä, että voimme ilmaista tietojasi tarvittaessa lain nojalla tai uskomme uskomaan, että meidän on noudatettava tai noudatettava Sivuston käyttöehtoja ja käyttöehtoja ja noudatettava lakia tai noudatettava sitä. On välttämätöntä suojella verkkosivuston tai muiden käyttäjien käyttäjiä. Jos yhdistelemme, hankimme tai hankimme muiden kaupallisten yksiköiden kanssa, jotkin tai kaikki kerätyt henkilökohtaiset tietosi jaetaan tämän yrityksen kanssa ja säilytetään meille.

Kunnioitamme käyttäjien yksityisyyttä ja olemme kehittäneet tämän tietosuojakäytännön osoittamalla sitoutuneisuutensa yksityisyyden suojaamiseen. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on kuvata sivustojemme ja palveluiden käyttäjiä, keräämämme tiedot, miten voimme käyttää sitä, jakaa sen ja valintasi tällaisesta käytöstä ja paljastamisesta. Suhtaudumme asianmukaisiin turvatoimiin henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä ja paljastumiselta. Esimerkiksi vain valtuutetuilla työntekijöillä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihin, ja he voivat tehdä niin vain sallitut liiketoiminnot. Lisäksi käytämme salausta, kun siirrämme herkkiä henkilökohtaisia ​​tietojasi järjestelmän ja järjestelmien välille ja käytämme palomuuria estääkseen luvattoman pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi.