Toimitus

Laivaus

Olet tervetullut valitsemaan ostoskaupastamme kaikki ostoksesi ostavat tuotteet lähetetään maksutta (tavallinen postitus).

Tarjoamme pakettisi kansainvälisten kuriirien kautta, kuten UPS, FedEx, DHL, Epack ja Hongkong Post. Valitsemme sopivimman toimitustavan tilauskohdan perusteella. Koska toimitus on kolmannen osapuolen ammattikuljetusyrityksen toimesta, varmista, että osoitetietosi ovat tarkkoja ja oikeita.

Ystävällinen muistutus: Jos paketti sisältää liikaa tuotteita, voimme antaa useita paketteja. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse.

Toimitamme kaikkialle maailmaan. Vain ostaa ja nauttia laadukkaasta palvelusta, toimitamme sen suoraan ovellesi.

1. Saada tilauspyyntösi

Kun olet suorittanut maksusi ja saanut tilauspyynnön, voimme vahvistaa tilauksen sähköpostilla. Sitten valmistamme tuotteet tilauksesi mukaan. Tarvitsemme 1-2 arkipäivää, jotta voit tarkistaa tilauksesi, vahvistaa maksusi ja vahvistaa osoitteen. Kun käsittelemme tilauksesi, lähetämme lähetyspyynnön varastolle. Saatuamme toimituspyynnön, varastomme antaa tilauksesi ajoissa tilaustietojen perusteella. Jos tilauksesi on vielä varastossa, tilauksesi lähetetään 24 tunnin kuluessa.

2. Käsittelyaika

Tässä osiossa kysytään 24-48 tuntia laadunvalvonnasta ja järjestämme asianmukaisen toimituksen. Paketin lähetyksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on toimitustiedot.

Huomaa: Useilla projekteilla tehdyissä tilauksissa käsittelyaika perustuu projektin, jonka pisin käsittelyaika on.

3. Toimitusaika

Todellinen toimitusaika määränpäämaahan riippuu tilauksesi toimitustavoista.

Vakio toimituskulut: 5 - 15 arkipäivää

Nopeutettu toimitus: 3 - 10 arkipäivää

Huomaa, ettemme käsittele tilaustasi viikonloppuisin tai juhlapäivinä. Odota vielä 1-2 arkipäivää käsittelemään viikonloppusi tilausta.


Huomaa: Julkiset vapaapäivät, matkakohteet ja kuriiripalvelut vaikuttavat myös kauttakulkuajoihin.

4.Delivered

Toimitusaika jakautuu kahteen osaan: käsittelyaika ja toimitusaika

Palautteen mukaan useimmat paketit voidaan toimittaa nopeasti ja turvallisesti. Teemme yhteistyötä useiden tunnettujen varustamojen kanssa palvelemaan monia kohteitamme ympäri maailmaa. Näihin kuuluvat DHL, EMS, FedEx, Hongkong Post ja UPS.

tilauksen seuranta
Kun paketti on lähetetty, saat sähköpostiviestin, jossa on seurantanumero. Se sisältää seurantakoodisi ja paketin seurantaosoitteen. Kunkin paketin seurantanumero on ainutlaatuinen. Huomaa, että jos et ole saanut tällaista sähköpostia 5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, ota yhteyttä myyntitiimiimme. Anna tilausnumerosi. Teemme tilausnumerosi perusteella kyselyn. Yleisesti vastaamme reaaliaikaisesti tilauksesi tilaan ja muihin tietoihin.